Udflugter i området

Udflugter og oplevelser i området: siden er under udarbejdelse

Tingsryd


Tingsryd er den nærmeste større by og typisk her man tager til for at handle dagligvarer. Byen er i sig selv ikke så spændende, men man skal prøve det store supermarked/stormagasin Børjes, hvor man kan få alt fra gummistøvler og værktøj til sportstøj og dagligvarer. Tiden har stået stille her og det er på ingen måde et moderne stormagasin, men her er super hyggeligt og noget af et trækplaster for hele området. Prøv også rejemaden i deres café. Den har været et hit i mange år. 


Systembolaget i Tingsryd ligger lige ved siden af Børjes. Og de har et ret stort udvalg af vin og øl og til fornuftige priser. 


Et andet must er loppemarkedet Lions (ligger lige overfor Camping Tingsryd Resort). Lions har loppemarked hver lørdag fra 10-13. Her er der altid noget spændende at finde og til meget rimelige priser

Ronneby

Ronneby er en fin by med flere gode muligheder. Særligt området omkring åen og Brunnsparken.Bl.a. er der både friluftsbad og spa i forbindelse med det gamle Ronneby brunnshotel. Vores favoritcafe i byen er Cafe Mandeltårten, hvor der både serveres god frokost og kager. Man kan også gå en dejlig tur i Brunnsparken og opleve den smukke natur.


Ronneby har også flere gode genbrugsbutikker, f.eks. Lindra secondhand, der både sælger tøj og ting.


I nærheden af Ronneby kan du også finde Æggaboden i Gärestad. Det er en hyggelig cafe/restaurant i smukke omgivelser og der er også en lille gårdbutik. Absolut et besøg værd.

Karlskrona

Marinemuseet

Gode shoppingmuligheder

Karlshamn

Røgeriet/restaurant

sejle derfra ud i skærgård

Badesøen/badning

Den mere officielle badesø i Belganet (mellem Belganet og hovedvej 29)

Korrö

Gåtur og cafe

Kalmar og Øland

Borgholmen 

Slottet

havneby med restauranter

Bilkirkegården

Aktiviteter for mindre børn 

Kanoture på Ronnebyåen eller i badesøen Kalven